Contact Despre noi Sisteme Monitoare Download Altele
 
  Escape Computers S.R.L. Registrul Comerţului: J30/298/2001
  Cod Fiscal: R14077381
  Telefon: 0722 219940 , 0788 238751 Cont: RO09 WBAN 2511 0000 3150 0588
  Persoana de contact: Daniel Găvruş SanPaolo IMI Bank Suc. Satu Mare
  E-mail: office@escape-computers.ro  
     
Sistemele Escape    
 

Escape Computers a fost înfiinţată în anul 2001 şi s-a dedicat de la început asamblării calculatoarelor în conformitate cu necesităţile individuale ale clienţilor săi. Sistemele proiectate şi asamblate plecând de la cerinţele clienţilor sunt mult mai eficiente atât în ceea ce priveşte costul, cât şi performanţa, în comparaţie cu sistemele construite şi distribuite în masă. Calitatea este principala noastră preocupare.

Dacă un calculator este construit fără a face compromisuri şi utilizând componente de calitate verificată, toţi --cumpărători, utilizatori şi proiectantul de sisteme -- au de câştigat. Aceste sisteme au o rată de defecte hardware mult mai mică, ducând la scăderea solicitărilor pentru service şi reducerea timpului de neutilizare a calculatorului. Timpul înseamnă bani în lumea afacerilor, iar sistemele noastre oferă clienţilor posibilitatea de a câştiga mai mult.

Odată cu abilitatea de a instala doar componentele necesare sau dorite, clienţii evită supraîncărcarea unui sistem care determină ulterior probleme. Calculatoarele asamblate la comanda clientului nu sunt echipamente pentru persoane care doresc lucruri ieftine sau de o simplitate dusă la extrem. Această orientare către client permite acestora să adauge componente mai bune, acolo unde este nevoie (ex. Plăci video, plăci de reţea, plăci de sunet, etc.) şi să reducă costul componentelor în zonele în care nu doresc calitate sau performanţă.

  Pentru orice solicitări şi informaţii, expertiza noastră vă stă la dispoziţie.